Despre noi

slider (8)Despre noi : Grădiniţa noastră a fost înfiinţată în anul 1975. În prezent funcţionăm cu 10 grupe: 2 grupe mici, 4 grupe mijlocii şi 4 grupe mari, cu un efectiv de 20 de copii la grupă. Sălile de grupă sunt amenajate specific fiecărei vârste, având pereţii pictaţi în diverse momente din poveşti şi desene animate, majoritatea sălilor fiind dotate cu mobilier nou şi jucării.

În incinta unităţii noastre funcţionează cabinet de consiliere psihologică, cabinet medical, cabinet metodic, laborator de informatică, sala de sport, sala de mese, bucătărie proprie, unde zilnic se prepară un meniu diversificat şi echilibrat, avizat de către medicul unităţii.De asemenea dispunem de o curte spaţioasă, cu locuri de joacă special amenajate pentru copii.

Grădiniţa se remarcă printr-un colectiv calificat, creativ, devotat în activitate şi dedicat nevoilor copiilor. Fiecare copil este unic, cu nevoile lui specifice şi particulare. Nevoile copilului sunt cerinţe importante pentru educaţie, sunt diferite de la un copil la altul şi de la o perioadă la alta, deci abordarea lui nu poate fi generală, ci specifică fiecăruia. În această perioadă, activitatea esenţială a copilului este jocul , la inceput solitar, apoi paralel cu jocul altora şi caracterizat prin impulsivitate, discontinuitate.

O zi de grădiniţă începe cu primirea copiilor, activităţi de dezvoltare personală, jocuri şi activităţi didactice alese, activităţi pe domenii experienţiale , jocuri şi activităţi recreative şi jocuri de dezvoltare a aptitudinilor individuale.

Imnul grădiniţei: